От онези съм... тихите,
а ти ме наричаш студена.
От онези съм - умните,
а според теб съм смирена.
От онези съм - плахите,
а ти ме виждаш прозрачна.
От онези съм - наранените,
а за теб - променена.
От онези съм - смелите,
а ти си уплашен.
От онези съм - същите,
а ти ми се сърдиш.
От онези съм - с аурата,
а ти ме ревнуваш.
От онези съм - искрените,
а ти... все не ме чуваш.
Искаш да тръгнеш - не можеш!
Казах ти - аз съм от тях - от вълшебните!
От онези съм - дето във рамки не влизат!
Вече ти казах - различа съм,
Като онези различните...
- без рамка и с аура
- и умна, и плаха
От онези... най-другите... същата...
© Ина Всички права запазени