Jul 14, 2013, 7:32 PM

От седем извора 

  Poetry
544 0 4

С много щастие аз съм орисана,

радостта ми е в твойте очи,

в теб неземна душа, чиста, искрена,

в твойте възрастно-детски черти!

 

Продължение мое, дъще моя, благословена,

запази все така своя плам,

в свойта малка, прекрасна вселена,

на душата в големия храм!

 

Мое цвете и моя истина,

съхрани  все така своя трепет,

ако трябва от седем извора

аз вода ще ти нося в шепи!

 

 

© Елена Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??