С много щастие аз съм орисана,
радостта ми е в твойте очи,
в теб неземна душа, чиста, искрена,
в твойте възрастно-детски черти!
Продължение мое, дъще моя, благословена,
запази все така своя плам,
в свойта малка, прекрасна вселена,
на душата в големия храм!
Мое цвете и моя истина,
съхрани все така своя трепет,
ако трябва от седем извора
аз вода ще ти нося в шепи!
© Елена Костадинова Все права защищены