Отблясъци
Отблясъците ефирно се отразяват,
моите вопли изтляват,
те рисуват капки,
които лудуват в ектасаза на светлината,
лъчите ù ме изгарят,
с любовно предусещане ме завладяват,
светлосенките са излияние на загадъчност,
на крехка обреченост!
© Пламена Сомова All rights reserved.