7 sept 2011, 15:26

Отблясъци 

  Poesía
356 0 1

Отблясъци

 

Отблясъците ефирно се отразяват,

моите вопли изтляват,

те рисуват капки,

които лудуват в ектасаза на светлината,

лъчите ù ме изгарят,

с любовно предусещане ме завладяват,

светлосенките са излияние на загадъчност,

на крехка обреченост!

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??