Sep 10, 2011, 11:46 PM

Отдалече 

  Poetry » Other
705 0 2

На дъното на нечие очакване,
когато лятото узрява в есен
и се прелива бистро като ручей в стомна
изгубена сред хълмовете песен,
когато хоризонтът се изгърбва
под тежестта на онзи дълъг залез,
от който вечерта изглежда непоръбена
и някак нереално цветно-бяла,
когато тишината се надипля
като девича рокля в стара ракла,
от мене малка глътка ще отсипя
на дъното на нечие очакване...

© Христина Мачикян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??