Jun 30, 2015, 11:22 AM

Отдаване 

  Poetry
392 0 0

Ласки с нежност в мрачна синева.

Ухание, потребност, поглед на сърна.

Отдаденост безмерна. Необятна тишина.

Изгубена невярност, споделена топлина.

Въздишки леки, доловими са едва,

рискунки крехки от ненаситните тела.

Голота, събласън, ритъм в нощта.

Танц богопомазан под звуци на страстта.

Дихание на устни мокри, оставащи следи.

Белези безброй, достойни за поклон,

длани влажни, пот, изкъпани коси,

екстаз от раздаване и последен стон!

© Ваня Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??