30 июн. 2015 г., 11:22

Отдаване 

  Поэзия
390 0 0

Ласки с нежност в мрачна синева.

Ухание, потребност, поглед на сърна.

Отдаденост безмерна. Необятна тишина.

Изгубена невярност, споделена топлина.

Въздишки леки, доловими са едва,

рискунки крехки от ненаситните тела.

Голота, събласън, ритъм в нощта.

Танц богопомазан под звуци на страстта.

Дихание на устни мокри, оставащи следи.

Белези безброй, достойни за поклон,

длани влажни, пот, изкъпани коси,

екстаз от раздаване и последен стон!

© Ваня Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??