Здравей, аз съм твоята съдба.
Аз искам ти да си щастлива.
Нещо се обърка, но какво?
Светът тръгна срещу теб.
Слушаше в час затаила дъх,
имаше една мечта.
Много труд положи, но я сбъдна,
и сега какво...?
Когато ти се влюби, аз го приех.
Сега разбирам, не е трябвало в този човек.
Но защо? Не трябваше така.
Аз съм с теб и искам да ти помогна.
Своите деца възпита,
съвестни и отговорни.
Успя да ги опазиш от пороци,
наследници достойни.
Трудно случват се нещата.
Някой дърпа пак конците.
Меси се усилено в съдбата.
Мълчаливо пречи на мечтите.
Но аз ти обещавам,
ще намеря изход от бедата.
Старт за ново начало...!
Поздрави!... твоята съдба.
© С. П. All rights reserved.