5 may 2018, 1:38

Отговор 

  Poesía » Otra
505 1 2

 

Здравей, аз съм твоята съдба.

Аз искам  ти да си щастлива.

Нещо се обърка, но какво?

Светът тръгна срещу теб.

 

Слушаше в час затаила дъх,

имаше една мечта.

Много труд положи, но я сбъдна,

и сега какво...?

 

Когато ти се влюби, аз го приех.

Сега разбирам, не е трябвало в този човек.

Но защо? Не трябваше така.

Аз съм с теб и искам да ти помогна.

 

Своите деца възпита,

съвестни и отговорни.

Успя да ги опазиш от пороци,

наследници достойни.

 

Трудно случват се нещата.

Някой дърпа пак конците.

Меси се усилено в съдбата.

Мълчаливо пречи на мечтите.

 

Но аз ти обещавам,

ще намеря изход от бедата.

Старт за ново начало...!

Поздрави!... твоята съдба.

 

© С. П. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??