Nov 12, 2022, 2:01 PM

Отговорът 

  Poetry
210 0 0

„Кое е ,мамо,
по-добре - вълшебник ли
или магьосник?“

 

„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ въпросник!“

 

***

 

„Кое е, тате,
по-добре - магьосник ли
или вълшебник?“

 

„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ УЧЕБНИК!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??