„Кое е ,мамо,
по-добре - вълшебник ли
или магьосник?“
„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ въпросник!“
***
„Кое е, тате,
по-добре - магьосник ли
или вълшебник?“
„Чеде, отговорът е
в НЕБЕСНИЯ УЧЕБНИК!“
© Стоян Минев Todos los derechos reservados