Отхвърлена любов
Когато те погледнах във очите,
обля ме силна огнена вълна.
Със мъка сдържам си сълзите
и боря се със своята вина.
Спомените в миг ме връхлетяха,
върнах се във времето назад.
Морето и брега в едно се сляха,
аз видях те пак отново млад.
Как целуваше косите ми в зори,
на пясъка край морските вълни.
И тази нощ любов ми ти дари,
остана тя във моите мечти.
Но не повярвах аз на любовта ти,
оставих я да прелети край мен.
Опитвам се да пресуша сълзите,
дано да те забравя някой ден.
© Пепа Райчева All rights reserved.