24 мар. 2009 г., 13:18

Отхвърлена любов 

  Поэзия » Любовная
957 1 1

        Отхвърлена любов

 

Когато те погледнах във очите,

обля ме силна огнена вълна.

Със мъка сдържам си сълзите

и боря се със своята вина.

 

Спомените в миг ме връхлетяха,

върнах се във времето назад.

Морето и брега в едно се сляха,

аз видях те пак отново млад.

 

Как целуваше косите ми в зори,

на пясъка край морските вълни.

И тази нощ любов ми ти дари,

остана тя във моите мечти.

 

Но не повярвах аз на любовта ти,

оставих я да прелети край мен.

Опитвам се да пресуша сълзите,

дано да те забравя някой ден.

© Пепа Райчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тъжно..опитай да гледаш напред колкото и да боли.Няма кк да върнеш миналото..остава ти само да опиташ да бъдеш щастлива. Иначе стиха страшно ми хареса!
Предложения
: ??:??