Nov 9, 2007, 2:22 PM

Отиде си 

  Poetry » Love
995 0 6

Отиде си и ме остави

сама да тръпна под дъжда.

Сърцето ми на късчета направи

и аз не мога да ги събера.

Какво бях толкова сгрешила,

че Господ ме наказа с теб така?

Сега в душата ми царува люта зима.

Ти в късче лед превърна любовта.

© Александра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??