Отиде си и ме остави
сама да тръпна под дъжда.
Сърцето ми на късчета направи
и аз не мога да ги събера.
Какво бях толкова сгрешила,
че Господ ме наказа с теб така?
Сега в душата ми царува люта зима.
Ти в късче лед превърна любовта.
© Александра Николова Todos los derechos reservados
да срещнеш час по скоро истинската любов.
Много хубаво пишеш, вълнуващо. С много обич.