Apr 21, 2011, 11:03 PM

Отивай си! 

  Poetry
485 0 0

Отивай си!

Избягай!

Махай се!

Остави я да се лута в мислите си...

Погубѝ я!

Обърни ѝ гръб!

Не ѝ помагай!

Нерешителна е...

... забрави я...

А нея, знай, боли я...

 

 

© Лили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??