21.04.2011 г., 23:03 ч.

Отивай си! 

  Поезия
484 0 0

Отивай си!

Избягай!

Махай се!

Остави я да се лута в мислите си...

Погубѝ я!

Обърни ѝ гръб!

Не ѝ помагай!

Нерешителна е...

... забрави я...

А нея, знай, боли я...

 

 

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??