Aug 16, 2012, 9:28 AM

Откоси 

  Poetry » Other
522 0 0

защо точно ти
като вятър
реши да минеш през мен
пожълтяла трева
със разцъфнали макове

точно ти
да накъсаш без жал
маргаритките
да премяташ в полетата
бурените ми

аз бях кротки жита
и гальовно гнездо
за последните яребици
и напукана гръд
и утроба
разтворена
за последно причастие

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??