Nov 11, 2012, 3:39 PM

Откраднати мигове 

  Poetry » Love
681 0 0

Един мъж

с една жена

омъжена.

Една любов

открадната и грешна.

Слепени късчета живот,

мечти отлитнали,

сълзи невидими

от полудяла нежност.

Една жена

за сбогом се целува.

Една любов

заключена ще тлее.

И стъпки плахи

вкъщи я завръщат,

където чака я

пак сиво ежедневие.

Един мъж

остава сам

със сенките,

с любов открадната

и пръсти отмалели.

Вратата зее,

тръпнеща в очакване

да се завърнат

дните отлетели.

© Детелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??