Sep 3, 2024, 6:20 AM

Открих те 

  Poetry » Love, Landscape, White poetry, Free verse
83 1 0

Аз те открих така нежно,

когато слънцето изрисува

последната алея от залеза ни.

Една луна изгря от моята тъмнина,

даде ѝ обич, и сиянието ѝ проговори с цветята.

Ти създадена си от къс небе,

по венчетата с цветя,

замечтали да се срещнем като две бели пеперуди.

И когато ръката ти намери моята,

аз открих единствения начин да измеря времето.

© Мелиса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??