3 sept 2024, 6:20

Открих те 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Versos blancos, Verso libre
86 1 0

Аз те открих така нежно,

когато слънцето изрисува

последната алея от залеза ни.

Една луна изгря от моята тъмнина,

даде ѝ обич, и сиянието ѝ проговори с цветята.

Ти създадена си от къс небе,

по венчетата с цветя,

замечтали да се срещнем като две бели пеперуди.

И когато ръката ти намери моята,

аз открих единствения начин да измеря времето.

© Мелиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??