Jul 2, 2011, 6:36 PM

Откровение 

  Poetry » Love
769 0 2

Аз съм тази истина една!

Тази, за която само мислиш!

Тази жена, която призова те и за нея  

извън релсите вървиш!


Аз съм предизвикваща в тебе силния пожар, 

дето не гаси се с уединение!

Аз съм това, което сънуваш, за което страдаш,

за което тъжиш... твоето спасение!

Аз съм твоят изгрев и топлият залез, в който заспиваш!


Аз съм приказка недоразказана!

Аз съм тишината в очите - незабелязана!

Аз съм силната буря, сковаваща ръцете от безсилие!

Аз съм жената - твоето обилие!

 


Аз съм всичко за тебе и всичко ще бъда,

защото не съм като други, 

но сега със тебе съм Друга!!!

 

© Фатиме Тибер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??