Аз съм тази истина една!
Тази, за която само мислиш!
Тази жена, която призова те и за нея
извън релсите вървиш!
Аз съм предизвикваща в тебе силния пожар,
дето не гаси се с уединение!
Аз съм това, което сънуваш, за което страдаш,
за което тъжиш... твоето спасение!
Аз съм твоят изгрев и топлият залез, в който заспиваш!
Аз съм приказка недоразказана!
Аз съм тишината в очите - незабелязана!
Аз съм силната буря, сковаваща ръцете от безсилие!
Аз съм жената - твоето обилие!
Аз съм всичко за тебе и всичко ще бъда,
защото не съм като други,
но сега със тебе съм Друга!!!
© Фатиме Тибер Всички права запазени