Mar 12, 2010, 8:58 PM

Отличителна черта 

  Poetry » Civilian
1071 0 4



За мръсните,

за подлите...

За мъртвите души -

за тях да са добри

е неприлично.

За жалките им

неосмислени мечти

виновни други винаги

ще има.

За клетата,

разяждаща омраза

спирачки няма -

важна е мъстта...

Виновни не търсете!

Слепотата

е ваша

отличителна черта.



© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??