12.03.2010 г., 20:58 ч.

Отличителна черта 

  Поезия » Гражданска
1072 0 4



За мръсните,

за подлите...

За мъртвите души -

за тях да са добри

е неприлично.

За жалките им

неосмислени мечти

виновни други винаги

ще има.

За клетата,

разяждаща омраза

спирачки няма -

важна е мъстта...

Виновни не търсете!

Слепотата

е ваша

отличителна черта.



© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??