Sep 20, 2008, 9:36 PM

Отмина лятото 

  Poetry » Other
1605 0 4

Отмина лятото

Отмина лятото почти,
но пак опитвам да го браня
от есенния дъжд. С любов
морето цяло в мен остана!
Солена песен на вълни,
на морски бриз и топъл пясък -
със лятото я споделих,
преди да продължа нататък.
И вдишвам морски въздух пак,
със слънце пълня си сърцето,
защото догодина чак
ще се прегърнем със морето...

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??