Отминах очите ти,
отминах устните ти.
Отминах и лицето ти,
отминах и ръцете ти;
отминах теб -
моя първа обич...
Отминах, не защото
нямах нужда от любов,
отминах, не защото
нямах обич в сърцето си.
Отминах, защото болката
изтри усмивката ми,
отминах, защото лъжата ти
ме направи безпомощна,
отминах, защото
безразличието ти
ме обрече на самота...
Отминах теб, моя първа любов.
© Лиляна Стойчева All rights reserved.
Не съжалявай, Лили.
Имаш свободата си...