12 feb 2009, 18:06

Отминах... 

  Poesía » De amor
507 0 1

  

ОТМИНАХ...


Отминах очите ти,
отминах устните ти.
Отминах и лицето ти,
отминах и ръцете ти;
отминах теб -
моя първа обич...
Отминах,  не защото
нямах нужда от любов,
отминах, не защото
нямах обич в сърцето си.
Отминах,  защото болката
изтри усмивката ми,
отминах, защото лъжата ти
ме направи безпомощна,
отминах,  защото
безразличието ти
ме обрече на самота...


Отминах теб,  моя първа любов.

 

 

© Лиляна Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • При безразличие от другата страна трябва да се отминава.
    Не съжалявай, Лили.
    Имаш свободата си...
Propuestas
: ??:??