Nov 5, 2017, 4:51 PM

Отминал спомен 

  Poetry
307 0 2

Кутия празна, без писма,
на прашната полица престояла
кому ли е потребна тя сега,
захвърлена и посивяла.

 

Една старица стиснала в ръка
разкъсана,  черно-бяла снимка
от онези  далечни времена
превърнали се в отломка.

 

Натъжена, вторачена в живота,
загубила е младостта си безвъзвратно,
понесла тежко бреме и хомота, 
но няма връщане обратно...

 

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??