5 нояб. 2017 г., 16:51

Отминал спомен 

  Поэзия
305 0 2

Кутия празна, без писма,
на прашната полица престояла
кому ли е потребна тя сега,
захвърлена и посивяла.

 

Една старица стиснала в ръка
разкъсана,  черно-бяла снимка
от онези  далечни времена
превърнали се в отломка.

 

Натъжена, вторачена в живота,
загубила е младостта си безвъзвратно,
понесла тежко бреме и хомота, 
но няма връщане обратно...

 

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??