Aug 15, 2024, 12:21 AM

Отново 

  Poetry
87 0 0

Отново ноща поднася ми сънища...

Неясни въпроси, а отговор – не.

Поличба, мълчание, верою, Светове.

Камбана бие на тихо.

 

Тиха нощ... звезди търсят утеха в небето.

А някъде Дяволът крие очи.

Самотна душа търси утеха... къде

а семафорът мълчи в тъмнина.

 

Рокада, блян, искра, надежда.

Съюзници предлагат... Война!?

Къде е вълшебната дума!

Нека има мир по Света.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??