15.08.2024 г., 0:21 ч.

Отново 

  Поезия
88 0 0

Отново ноща поднася ми сънища...

Неясни въпроси, а отговор – не.

Поличба, мълчание, верою, Светове.

Камбана бие на тихо.

 

Тиха нощ... звезди търсят утеха в небето.

А някъде Дяволът крие очи.

Самотна душа търси утеха... къде

а семафорът мълчи в тъмнина.

 

Рокада, блян, искра, надежда.

Съюзници предлагат... Война!?

Къде е вълшебната дума!

Нека има мир по Света.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??