Sep 3, 2007, 10:30 AM

Отново съм сама... 

  Poetry
865 0 0

Отново съм сама...

Отново съм сама
и с молив в ръка
аз рисувам.
В мрака навън се взирам
и разбирам
колко много се страхувам.
Навън гърми
и дъжд вали,
а аз му се любувам.

© Няма значение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??