3 sept 2007, 10:30

Отново съм сама... 

  Poesía
812 0 0

Отново съм сама...

Отново съм сама
и с молив в ръка
аз рисувам.
В мрака навън се взирам
и разбирам
колко много се страхувам.
Навън гърми
и дъжд вали,
а аз му се любувам.

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??