Apr 20, 2008, 3:37 PM

Отрова 

  Poetry
685 0 6

Искам те.

Погледни ме.

Моя опасна наркоза.

Дай ми от смъртоносната доза.

Знаеш моето име.

Запиши ме.  

Искам те.

Моя сладка отрова.

Искам те.

Попий ме.

Както аз пия от тебе.

Искам те.

Но не ще оцелея обаче.

Искам те.

© Миленита All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??