20 abr 2008, 15:37

Отрова 

  Poesía
687 0 6

Искам те.

Погледни ме.

Моя опасна наркоза.

Дай ми от смъртоносната доза.

Знаеш моето име.

Запиши ме.  

Искам те.

Моя сладка отрова.

Искам те.

Попий ме.

Както аз пия от тебе.

Искам те.

Но не ще оцелея обаче.

Искам те.

© Миленита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??