P.R. - В басейна
Дойдоха „мутри“, да се снимат…
Басейна се изпълни с тях,
с дебели вратове, неутешими…
О, аз веднага ги разбрах!
За този скеч, е заплатено,
от някой, с кражбите успял…
И търси сега друга сцена,
„театро“ си е разиграл!
Нещата пак се украсяват,
със много шарж и цветове…
Пак искат да ни заблуждават…
Неистина пак се кове!
Те искат с блясъка в басейна,
да си свалят , при нас, кирта.
Не е таз стъпка ненадейна,
“"пи-ар"“ си правят пред света!
Фалшив е този снобски блясък,
закупен с крадени пари.
На грозния живот – украса!
На нечовешките лъжи!
© Христо Славов All rights reserved.