9 ago 2012, 11:33

* *P.R. - В басейна * 

  Poesía » Civil
396 1 0

 

P.R. - В басейна

 

Дойдоха „мутри“, да се снимат…

Басейна се изпълни с тях,

с дебели вратове, неутешими…

О, аз веднага ги разбрах!

 

За този скеч, е заплатено,

от някой, с кражбите успял…

И търси сега друга сцена,

„театро“ си е разиграл!

 

Нещата пак се украсяват,

със много шарж и цветове…

Пак искат  да ни заблуждават…

Неистина пак се кове!

 

Те искат с блясъка в басейна,

да си свалят , при нас, кирта.

Не е таз стъпка ненадейна,

“"пи-ар"“ си правят пред света!

 

Фалшив е този снобски блясък,

закупен с крадени пари.

На грозния живот – украса!

На нечовешките лъжи!

 

© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??