May 15, 2014, 11:06 PM

Паднали ангели 

  Poetry
627 0 0

Мечтите ми - паднали ангели,

летели безцелно, може би в кръг,

в търсене на своето мъничко щастие -

да открият очите на влюбен човек.

 

Мечтите ми - паднали ангели,

летели свободно, и никога в кръг,

намерили някак си пълното щастие,

заживели в сърцето на влюбен човек!

© Гергана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??