15 мая 2014 г., 23:06

Паднали ангели 

  Поэзия
626 0 0

Мечтите ми - паднали ангели,

летели безцелно, може би в кръг,

в търсене на своето мъничко щастие -

да открият очите на влюбен човек.

 

Мечтите ми - паднали ангели,

летели свободно, и никога в кръг,

намерили някак си пълното щастие,

заживели в сърцето на влюбен човек!

© Гергана Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??