Dec 7, 2015, 11:39 PM

Пак тази тъга... 

  Poetry » Love
445 0 11

 

Пак тази тъга... изнемогвам от болка,
самотата във гърлото пари,
разкъсва ме мъката, сълзите напират,
кога ли ще свърши... кога ли?

И как да съм силна, когато те няма,
а всяка частичка е твоя,
през другите гледам, различна и няма,
изгубих си в тебе покоя.

В мечтите разхождам се, твоя богиня,
в съня ти покорна кралица,
в живота ти, твоя немирна слугиня,
в очите ти, слънце, зеница.


© Неземна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??