Sep 28, 2017, 9:23 PM

Палто 

  Poetry » Other
411 0 2

Търся те, ела...

който да посееш духа в празнотата ми.

 

Чакам те, побързай,

който да измиеш 

синьото от очите ми.

 

Моля те, не закъснявай,

който ме обича

превърнат в мечтите ми.

 

© Илияна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??