28 сент. 2017 г., 21:23

Палто 

  Поэзия » Другая
410 0 2

Търся те, ела...

който да посееш духа в празнотата ми.

 

Чакам те, побързай,

който да измиеш 

синьото от очите ми.

 

Моля те, не закъснявай,

който ме обича

превърнат в мечтите ми.

 

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??