Jun 17, 2009, 4:50 PM

Панорама 

  Poetry
687 0 4

В Абритус
и в Сердика,
в Търново
все замръквам
и бродя
до съмнало...

Сред дворци,
манастири,
край ручеи
се оглеждам
да зърна
пак Случая...

По нивя,
треволяци
и срутища
се пресичам
с на мравките
пътища...

Там, където
се вливат
предчувствия
и растат
детелини
с отсъствия...

 

 Там,

в дълбокоранимата
есенност
се таи
цяла вечност
от песенност...

 И така озарен
от Мечти е
Просторът,
че изглежда си струва
да живееш
сред...

 

Х

О

Р

А

 

 

 

 

© Недялко Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??