Nov 23, 2017, 5:49 PM

Паралели 

  Poetry » Other
465 0 9

Пространството не винаги е пълно,

тъй както не е пълна тази чаша.

След изгрева не винаги ще съмне.

Денят ще дойде мрачен и уплашен.

 

Не винаги ще плачат ветровете.

Понякога ще бъдат енергични.

И пак ще се завъртат световете

от ласкавата думичка "Обичам!"

 

© Елия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??