23 нояб. 2017 г., 17:49

Паралели 

  Поэзия » Другая
466 0 9

Пространството не винаги е пълно,

тъй както не е пълна тази чаша.

След изгрева не винаги ще съмне.

Денят ще дойде мрачен и уплашен.

 

Не винаги ще плачат ветровете.

Понякога ще бъдат енергични.

И пак ще се завъртат световете

от ласкавата думичка "Обичам!"

 

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??