Oct 9, 2008, 6:03 PM

пари, секс и скандал 

  Poetry » Phylosophy
637 0 4

в неделните усещания на порока,

видях във себе си пророка.

усетих лошия му дъх тъй ясно,

че цялата вселена биде тясна.

 

@@@

 

къде се скри

Маймунката?

© Нико Ников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??