9 окт. 2008 г., 18:03

пари, секс и скандал 

  Поэзия » Философская
632 0 4

в неделните усещания на порока,

видях във себе си пророка.

усетих лошия му дъх тъй ясно,

че цялата вселена биде тясна.

 

@@@

 

къде се скри

Маймунката?

© Нико Ников Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??