Пролет,
обвита в скрежен тюрбан
е времето в средата на януари,
Дъга от птици..
Пеят, усетили слънцето сънено крилата им да гали.
Надпяват се една със една
и песента им отеква по замръзналия булевард
до залеза на сряда.
© Илияна Димова All rights reserved.